in de buurt van de basisschool - vernieuwd - 8 plaatsen met stroom en water - gedeeltelijk verlicht
Cesta Notranjskega odreda
1386, Stari trg pri Ložu, Slovenië€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooi gelegen. Netjes. Gratis water en stroom en je kunt chemisch toilet reinigen. Miste alleen afvalbak.
Geweldige pza met alle benodigdheden. Goede locatie voor wandelingen naar het nabijgelegen kasteel Snežnik.
Heerlijk schoon en rustig. Geen water beschikbaar vanwege vorst, maar dat bedierf het niet. Er was sprake van een donatie maar kon nergens vinden om het te verlaten. Ik stel me voor dat het in de zomer druk zal zijn. Het dorp is zeker een bezoek waard.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Cesta Notranjskega odreda
1386, Stari trg pri Ložu, Slovenië45° 42' 40" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet