4,38van 5
  • juni 2023

als de camping open is verwijzen ze je door! Erg vriendelijke mensen en lekker eten in het restaurant.

• april 2023

dit is 10 euro met elek. op de parking van het hotel.zeer vriendelijke eigenaar. de camping is 17.50 euro maar pas vanaf 1 mei

• september 2022

Leuk voor 1 nacht. Wij betaalden €10 incl stroom. Lawaaige weg maar gezien mijn doofheid geen probleem😉 Eten ok voor de prijs. Veel te veel natuurlijk. Live pianomuziek bij het diner een kado.

Bekijk alle 64 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,38van 5
  • juni 2023

• april 2023

• september 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camper Stop Pri Belokranjcu