gelegen aande rand van de stad - restaurant, kruidenier, post, bank, musea, slijterij, winkels 500m - mogelijkheid tot huren fiets en/of auto - wel/niet gebruik van faciliteiten bij aankomst melden
Kandijska cesta 63
8000, Novo mesto, Slovenië€ 17,50 • 1 jan. t/m 30 sep.
€ 17,50 • 1 okt. t/m 31 dec.
Kortingskaartendit is 10 euro met elek. op de parking van het hotel.zeer vriendelijke eigenaar. de camping is 17.50 euro maar pas vanaf 1 mei
Leuk voor 1 nacht. Wij betaalden €10 incl stroom. Lawaaige weg maar gezien mijn doofheid geen probleem😉 Eten ok voor de prijs. Veel te veel natuurlijk. Live pianomuziek bij het diner een kado.
vriendelijk...Zeer gastvrij, ze hebben ons een kamer ter beschikking gesteld voor douches en toiletten...€ 21 voor een camper en vier personen.We aten in het restaurant van het hotel, zeer goed, zeer stevig, een is voor twee personen.. De prijzen zijn ook goed.. We raden deze halte aan, niet voor de parkeerplaats zelf maar voor de receptie en het restaurant!
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerKandijska cesta 63
8000, Novo mesto, Slovenië45° 47' 58" N
hotel@pribelokranjcu.si
€ 17,50 • 1 jan. t/m 30 sep.
€ 17,50 • 1 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater