Tja, weinig toegevoegde waarde met de camper. Het sanitair is erg basic, chemisch toilet kan je lozen maar mag je niet naspoelen. Grijs water kan je niet dumpen en zuiver water mag je slechts beperkt (25l) innemen. Monique is wel een vriendelijke dame met een hele mooie ranch. De ligging is erg rustig. Met een tent snap ik deze plek, maar niet met een camper, dan kan je net zo goed vrij kamperen.
lees meerReactie van beheerderBeste Kris, in het service gedeelte is er de afvalverwerking alsmede het lozen van de cassette en daarbij de behorende naspoel materiaal. Dit is goed geregeld en zo te lezen heeft u dit gemist. Had een van ons even gevraagd, dan hadden we het nogmaals even laten zien. Buiten op het terrein is er de gelegenheid voor het lozen van uw grijs water en kunt u met vers bron water aanvullen. Dit is i.v.m de droge zomer tot een max van 25 liter per camper. Dit i.v.m de waterstand in onze prive bron, want we zitten door onze ligging niet op gemeentelijke voorzieningen aan gesloten. Ik heb dit ook duidelijk aangegeven op een formulier dat erbij hang. Jammer te lezen van uw negatieve review en uw beleving van onze ställplats met mooie ruime grasplaatsen en schone/ knusse faciliteiten in een rustige en heerlijke omgeving. Mvg vande ställplats eigenaar Monique