overnachten verboden - overdag 8 Frank CH - vlak bij het water - centrum ca. 300 m
Wassergasse 2
9320, Arbon, ZwitserlandCHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWaren er op 19 september 2020. Werd om middernacht gewekt door Securitas en moest de plaats onmiddellijk verlaten.
is inderdaad geen camperplaats. We waren helemaal geïnstalleerd toen om 23 uur de politie kwam vertellen dat we daar beslist niet mochten staan. Uiteindelijk zijn we naar een verderop gelegen industrieterreinen gestuurd om de nacht door te brengen. De andere camperplaats (1) in de stad was ook niet beschikbaar, daar staat momenteel een wagen van de gemeente i.v.m. werkzaamheden.
lees meerGeen aangewezen camperplaatsen, maar relatief lange parkeerplaatsen (fietsen mogen niet buiten de gemarkeerde gebieden in Zwitserland staan) - geen probleem voor onze 6 m, nog langer zou moeten werken. De parkeerplaatsen zelf zijn vrij smal, dus als je een zijplek vangt, is het beter. Volgens de beleefdheid kun je hier blijven staan en overnachten. Tussen 19.00 en 20.00 uur gratis, anders 0,50 CHF per uur Super zicht op het meer, ook als je in de 2e of 3e rij zit. Het aangrenzende park met paden direct aan het meer is erg leuk, ook voor een picknick. Overdag is er veel aan de hand, 's nachts is het vanaf 22.00 uur erg rustig.
lees meerHonden toegestaan
Vuilnisbak
lees meerWassergasse 2
9320, Arbon, Zwitserland47° 31' 6" N
CHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak