camperplaats op het einde van de parking van de Demervallei - uitzicht op de Demer - centrum 300m - meerdere plaatsen alleen voor kleine campers
Demervallei 8
3200, Aarschot, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenplaats is goed bereikbaar. leuke plaats voor bezoek aan aarschot .nauwelijks geluidshinder van verkeer ondervonden.
Bedankt gemeente Aarschot 👍👍 Mooie camperplaats… de plaatsen zijn vaak bezet door de mensen die er voor langere tijd staan. Neemt niet weg dat er nog rondom nog plaats genoeg is (zonder faciliteiten) uiteindelijk is iedereen de dag van vandaag toch zelfvoorzienend. Vanalles in de buurt te doen… vissen, winkeltjes, lekkere restaurants en leuke bars, bakker op wandelafstand. Top!
lees meerDe eigenlijke camperplaats was al vol maar toen we aankwamen stonden al 2 campers op het parkeerterrein er tegenaan. We vonden nog een plek er net naast. Jammer dat er geen afvalbakken zijn. Prima uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten. Centrum is dichtbij.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
Demervallei 8
3200, Aarschot, België50° 59' 6" N
dienst.toerisme@aarschot.be
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet