grote, rustige camping met ook glampingverblijven en vaste stacaravans - voor precieze prijzen en periodes zie website - zwembad - voor warm water, douche moet je via een sepkey bijbetalen en wc-papier is niet aanwezig op de toiletten - de plekken zijn ruim en liggen zalig onder de bomen - omgeving is mooi en nodigt uit tot wandelen en fietsen (goed fietspad) -centrum Zutendaal 2.5km
Molenblookstraat 64
3690, Zutendaal, België€ 37,50 • 1 apr. t/m 8 nov.
Kortingskaartenik ben nog niet eens geweest en hoef al niet, voor €37.50 per nacht en dan ook nog sjouwen met je eigen toiletpapier en betalen voor de douche en warm water? de prijs van nu met service van de jaren 50.
In deze tijd van het jaar rustige camping met ruime plekken. Camping is vooral ingesteld op huisjes. Sanitair is oke, maar voor de prijs matig. De omgeving van Zutendaal is fantastisch in de herfst. Mooie wandel- en fietsroutes. Al met al genoten van ons verblijf
Vooral gericht op vaste huisjes. Ook vooral veel vaste jaarplekken. Zeer grote camping. Sanitair mooi verzorgd. Goed gelegen voor wandelingen in de natuur. Voor ons teveel schaduw. teveel hoge bomen. Voor ons was de camping minder geschikt voor kort verblijvers. take alwaar was lekker en ook veel. Zeker een aanrader.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerMolenblookstraat 64
3690, Zutendaal, België50° 55' 35" N
info@resorthogekempen.be
€ 37,50 • 1 apr. t/m 8 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet