camperlocatie bij een school - gebruik GPS-coordinaten - centrum 4,5km
Skorkærvej 12
6990, Ulfborg, DenemarkenDKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartende camperplaats is verplaatst naar de school. we hebben hier vannacht wel gestaan omdat we in het donker aankwamen. de volgende morgen zagen we dat de Camperplaats veranderd is.
goede overnachtingsplek. geen voorzieningen. kraantje wat er zit bij de groene afvalbakken werkt niet. wij stonden wij de molen zelf. de uiteindelijke verplaatste cp is 100 meter verderop bij de gebouwen waarschijnlijk scholen. omdat dit er verlaten uitzag gekozen voor de plek met containers. De windmolen gaat vanaf 17.00 heel langzaam draaien. hoor je nauwelijks. expositie in de molen overdag is mogelijk.
lees meerAan de eerdere reviews is eigenlijk niets toe te voegen. Een prachtige overnachtingsplek onder de stilgezette windmolen.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
6990, Ulfborg, Denemarken56° 15' 16" N
info@tvindkraft.dk
DKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak