top locatie.. mooi uitzicht op de rijn. wij komen hier graag.
aan de Rijn - voorzieningen alleen te gebruiken indien de beheerder aanwezig is, ook stroom aansluiten alleen dan mogelijk - treinlawaai - kiosk met broodjesservice 50m - supermarkt 1km - centrum 500m
B42
56338, Braubach, Duitsland€ 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartentop locatie.. mooi uitzicht op de rijn. wij komen hier graag.
op de eerste rij mooi uitzicht op de Rijn, 14 € voor een nacht veel te duur voor deze plek. Treinen en auto's zijn constant te horen, veel voetgangers lopen rond tussen de stacaravans, oké voor een nacht op doorreis, anders vonden we het persoonlijk niet leuk.
Leuke plek aan de Rijn. Zoals altijd aan de Rijn is er lawaai van auto's en treinen. Maar goed geslapen. Toilet en douche gesloten ivm Corona. Leuke oude stad.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
WiFi
top locatie.. mooi uitzicht op de rijn. wij komen hier graag.
B42
56338, Braubach, Duitsland50° 16' 11" N
stadtbraubach@t-online.de
€ 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater