Fijne stille plek vanwaaruit je aan de overkant straat direct het centrum in loopt. Trier een prachtige stad met oudheden om te bezoeken. Ruime schone wc in het hotel.
Prima uitvalsbasis voor een stadsbezoek. Klem tegen de Alt Stad. Relaxed parkeren dus. 12 plekken met stroom. Ontvangst in het hotel vriendelijk en voorkomend. We hadden wel gereserveerd. Hier een nacht gestaan. Geen last gehad van drukke verkeer aan de voorzijde. Aan de achterkant keek je wel ff op een bouwput, maar da’s tijdelijk natuurlijk. Kortom, als je een hop on, hop off stek zoekt voor Trier is dit ‘m.
lees meerharde ondergrond, 16 amp, beetje veel lawaai bouwwerf (tijdelijk) en helaas geen water en niets lozen van water. zeer dicht bij centrum. Max 6 á 7 meter maar de onze was 8 meter en geen probleem.