Parking achter hotel - gebruik GPS-coordinaten - vanaf inrit Südallee 150m tot locatie - centrum 500m
Südallee 25
54290, Trier, Duitsland€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenIk vraag me af voor wat 25 €? We zijn weer bezig. In Trier zijn genoeg plaatsen die niets kosten en toch dicht bij de stad liggen. De lach op hun manier, ze verzilveren..
Een prima plek midden in het centrum! Voor een stedentripje echte aanrader. Minpunten; geen water, geen afval. Verder top!
Drie sterren voor de locatie. Je zit pal naast het centrum. Maar.. Het zijn gewoon parkeerplaatsen waar je op staat. Ze zijn een beetje scheef en je staat dus erg dicht op elkaar. En er zijn naast stroom, geen voorzieningen Je kan er nog geen zakje vuil weggooien. Dan is 25 euro eigenlijk weer best aan de prijs.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Stroom
lees meerSüdallee 25
54290, Trier, Duitsland49° 44' 60" N
info@hotel-deutscher-hof.de
+4965197780
€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom