Je staat hier wel op loop afstand van het centrum. maar hadden een briefje onder de ruitenwisser dat het een privé terrein was. wij hadden geen borden gezien. erg druk in de avond en nacht. geen rust. maar voor 1 nacht prima
Mooi uitzicht. veel kerk. veel kamperen. Wauw.
Als je nachtrust je lief is, sla deze druk bezette CP over. Tussen 03.00 en 07.00 was het stil, daarbuiten blijven auto’s af en aan rijden, uitstappen, praten. Het is gratis, mooi uitzicht, binnen 10 min lopend in de prachtige binnenstad, maar of dat het waard is?
Mooi uitzicht. veel kerk. veel kamperen. Wauw.
Avenue de la Visitation 7
74000, Annecy, Frankrijk45° 53' 33" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons