rustige plaats op de Parking Largo Maria SS del Carmine - centrum 200m
Via Salvatore Tommasi
72017, Ostuni, Italië€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPerfect de nacht doorgebracht. Vrolijk vertrekkende nachtgasten waren voor ons geen enkel probleem. Tot 1 juni is het hier gratis. en mocht je klachten hebben, jammer dan, de burgemeester zit in de gevangenis.
We hebben niet overnacht, maar het was een geweldige plek om te stoppen en de oude stad te zien, wat zeker de moeite waard is. We waren hier mei 2022 en er waren geen kosten om te parkeren?
Prachtige locatie om de stad te bezoeken, je wandelt die zo in. Mooie oude stad. Echter, overnachten is een ramp. wij overnachtten op zaterdag, tot 4u 's morgens veel lawaai van aan- en afrijdende auto's. Best hier parkeren, stad bezoeken en elders slapen. Na 15/9 is het 0.90ct/u tot 22u. 's Nachts gratis tot 9u.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Water
lees meerVia Salvatore Tommasi
72017, Ostuni, Italië40° 43' 58" N
€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater