In de bossen gelegen camping - centrum
Jan Kreeftweg 5
7913 VW, Hollandscheveld, Nederland€ 18,80 • 1 jan. t/m 31 dec.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWij zijn met Pasen op deze fijne , rustige camping geweest. Vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Schoon sanitair. Kregen met Pasen chocolade eitjes. mooie omgeving direct gelegen aan wandelpaden in het bos. Piet en Clementine.
Mooie locatie verschillende velden ruime plaatsen, sanitair netjes en schoon de beheerders Wesly & Erik waren zeer behulpzaam, (toen wij buitengesloten waren bij een storing in het electronisch systeem midden in de nacht). Dus deze locatie is zeker een aanrader.
Wat een geweldige locatie. plekken aan de rand van het bos waar je heerlijk kunt wandelen. leuk ontvangst door Eric en Lesley. een aanrader. Ariean en nanda
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Jan Kreeftweg 5
7913 VW, Hollandscheveld, Nederland52° 42' 31" N
info@campinghollandscheveld.nl
€ 18,80 • 1 jan. t/m 31 dec.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine