inmiddels €51,- voor 1 camper met 2 personen.
Een zeer lieve dame aan de balie en een zeer irritante man die alles moest regelen. We moesten meer dan 50,00 euro betalen voor een overnachting op een plaatsje verderop op een camperplaats. wc waren niet schoon en gedateerd. toen we op de plaats stonden moesten we na 20 minuten een plaats op schuiven (zeer raar) ik heb mijn spullen ingepakt en het geld terug gevraagd en vertrokken.
lees meerHet sanitair is top. de plaatsen zijn klein.Geen restaurant maar op loopafstand in het dorp voldoende aanwezig. Camping 48 Euro= te veel. ze hebben ook een camperplaats zonder alles,deze kost 28 Euro. dus Leuk maar duur.
Griesbruck 10
39043, Klausen, Italië46° 38' 29" N