LOTUS Mellow

• Vuilnisbak

• Douche

renauldmaster

okt 2024

Helaas poort gesloten: eigenaresse afwezig. Een oude buurvrouw opent de poort. Inmiddels kregen we telefooncontact met de eigenaresse: we mogen staan waar we willen. Het grasveld loopt erg schuin en blijkt behoorlijk nat. Daardoor komt de camper vast te zitten in de bagger. Na nog een belletje met de eigenaresse komt een plaatselijke boer met trekker ons redden. Deze plek is belabberd. Dus morgenochtend gauw weg. Zie de foto's.

Fam-vd-B

aug 2023

Nostalgie en rust van een traditioneel schaapherders-dorp. Geweldig ontvangen bij Adriana thuis in de ‘achtertuin’. Kleurrijk en gezellig, basic ‘throne’ als toilet. Adriana spreekt vloeiend Engels omdat ze Engels docent is geweest. Zeer gastvrij en heeft een overheerlijke vega maaltijd voor ons gezin van 5 gemaakt. Onvergetelijk! Er zijn plannen om een douche voor gasten te bouwen. Geen vast bedrag voor overnachting: ze doet dit op donaties

CP-Tinie

aug 2023

Leuk verblijf op het echte platteland! Zeer vriendelijke ontvangst. Je kunt een vegetarische maaltijd krijgen ‘s avonds. Geen prijslijst maar vrije gave. Super!

Valea Lungă Română, Roemenië

kleine familiecamping (2500 m²) - rust van traditionele Roemeense dorp - huisgemaakte vegetarische maaltijden, limonade, koffie of thee en een schaduwrijke plek in onze tuin -face bookpagina: Lotus Mellow.

RON 50,00