Rustige locatie op een grote open ruimte - parkeren getolereerd nabij strand - strand 100m - toilet en koude douche bij restaurant aan strand - politie patrouilleert - enige nudistenactiviteit - centrum 1km
Barriada Palomares
04617, Cuevas del Almanzora, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenIk heb daar 1 nacht geslapen. Af en toe komt de politie langs. In de nacht kropen rare karakters rond de campers, wat ik vermoedde. 1 restaurant heeft er nog en 1 container.
helaas weer weggestuurd door de politie op een hele nare arrogante manier
10/03 Met neus op de zee en strand met of zonder textiel(afgescheiden door borden), zeer gekende cp en controle politie.Toilet en gezien😕 word water uit de voetdouche getankt en wc uitgekapt in toilet😠.Maanverlichting. zeer rustig dag en nacht.Voor ons een top plek om een week te genieten.Naar Aguilas toe een benzinepomp om te legen en te vullen(4€)en dan terug voor een weekje.fietsmogelijkheden
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
lees meerBarriada Palomares
04617, Cuevas del Almanzora, Spanje37° 13' 57" N
1° 47' 49" W
-1.797
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan