uitzicht over de rivier - op vertoon van ticket uit lokale winkel gratis staan - centrum 1km
Calle Olmeda 1 2
16336, La Olmeda, Spanje€ 3,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen zeer rustige, goed onderhouden plek om te verblijven. Helaas is de betaling een beetje ingewikkeld. Heb een envelop achtergelaten. Haromi
Echt leuke en vooral rustige plek. Erg mooie route onderweg naar dit dorp en prachtige omgeving. De amandelbomen staan in bloei en de dame die de bijdrage incasseert is van het type krasse knarren. Wel alleen Spaanstalig. Aan de andere kant van het riviertje zit een bron met niet al te koud water en een soort open bassin. Leuk om in te poedelen als het wat warmer is. Een aanrader voor 3 euro!
lees meerEen zeer mooie Aire, het is mijl van de hoofdweg langs een steile maar beheersbare smalle weg. Toiletten, grijze en zwarte afvalverwerking. Veel wandelen en net op de heuvel een klein dorp met niets. De aire kost 3 euro per nacht, we betaalden in het dorp, tijdens onze wandeling riep een vrouw ons over en vroeg of we de aire gebruikten. Betaalde 6 euro voor twee nachten en ontving een ontvangstbewijs. Snel stromende rivier komt uit een kloof en een deel ervan wordt omgeleid naar de irrigatiesloten voor het dorp. Wij waren de enigen daar en het was heerlijk en vredig.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Voorzieningen passanten
lees meerCalle Olmeda 1 2
16336, La Olmeda, Spanje39° 58' 6" N
1° 15' 30" W
-1.25831
€ 3,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater