Ribamar Camping & Bungalows

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

BertMM

mei 2025

mooie camping met goed sanitair. Zee op loopafstand. Mooi zwembad en goed restaurant op de camping zelf. in eerste instantie niet erg vriendelijk ontvangen door de receptioniste. na wisseling van dienst was er een vriendelijke vrouw die ons ook hielp met wandelingen. Toegangsweg is onverhard en met veel gaten en bulten dus voorzichtig rijden. Is dan goed te doen.

MobiRap

mrt 2025

Voor de 4de x hier, rust, natuur en een super camping. Proper, net sanitair, grote plaatsen met kraantje en afvoer. Je stapt zo de natuur in. Oké de weg is niet goed maar traag rijden en er is niks aan de hand. We dachten 3 dagen te blijven, het zijn 3 weken geworden. Met de fiets naar de winkel is 4,5km. Bij cafetaria kan je brood bestellen. Acsi kaart in bepaalde periodes.

MartinHem

mrt 2025

Ik heb de plek bekeken, maar ben er niet gebleven, dus slechts 3 sterren. Het ligt in het bos en is een geweldige plek om te wandelen. Een goed ingerichte camping. Ik kreeg een offerte van 34,30 per nacht voor een camper plus twee plus elektriciteit in maart 2025.

Camí de Ribamar s/n

12579, Alcossebre, Spanje