rustige plek - centrum 2km
B4246
NP4 9SS, Blaenavon, Verenigd Koninkrijk£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie plek met meer en prachtig uitzicht. Helaas bezochten we het aan het begin van een storm, dus bleven we maar kort, maar zullen het bij goed weer opnieuw bezoeken. Weg prima voor onze 7m camper.
Paradijselijke plek in regen, maar zwemmen en schapen maken regenbogen in je hart.
Super mooi uitzicht en je kunt er fantastisch wandelen. Wel even wat lawaai gehad van jeugd met slippende banden, maar dat was maar even.
Campinggedrag niet toegestaan
B4246
NP4 9SS, Blaenavon, Verenigd Koninkrijk51° 47' 24" N
3° 4' 58" W
-3.08288
£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan