Mackmyra Whiskyby

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Dogmobil

jul 2019

Let op: dit is GEEN officiële pitch. De distilleerderij biedt zijn klanten alleen een plek om te verblijven, maar u moet het van tevoren reserveren. De openingstijden zijn in het geval, maar ook om op te merken: de distilleerderij opent in de ochtend om 11.00 uur. We stonden toen op de aangrenzende parkeerplaatsen.

Gansje.17

jul 2019

16-7-19. We waren te laat voor de excursie en de volgende dag was ook al volgeboekt, dus ook geen proeverij. Maar na vragen mochten we toch gebruik van de CP maken. De volgende morgen klein stukje terug naar Falun gereden en bij Ikea een heerlijke ontbijt brunch gegeten. Nog effe door de winkel gestruind en met nieuw bestek verder getrokken.

AnjaE

jun 2019

wij kwamen eind van de middag aan. Na overleg konden we de volgende ochtend een rondleiding in de distelleerderij krijgen. Erg leuk! De camperplek, met gratis stroom, is naast de fabriek. Wellicht geen wereldplek, maar goed voor een nacht en een leuke ervaring. Je hoort de E4 behoorlijk goed.

Kolonnvägen 2

802 67, Gävle, Zweden