gelegen aan een rivier - in de winter is camping gesloten maar open voor campers echter dan geen voorzieningen [dus zelfvoorzienend] - in de winter betaling middels envelop - centrum 3,5km
Ljungvägen 3
920 64, Tärnaby, ZwedenSEK 200,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
nkc, cci
KortingskaartenPrima camping om een paar dagen te verblijven. Hele mooie wandel mogelijkheden. Open op 20 sept. Uitgestorven op 2 campers na. sanitair verouderd idd maar werkt naar behoren. Douchen met muntjes. 280 kronen betaalden we incl stroom en 2 personen
Helaas gesloten in de winter 😔
De plaats is al zimelich aan het worden oud. De toiletten zijn schoon, oud maar verwarmd. De eigenaar is erg aardig. In september betaalden we slechts 150 SEK.
Wasmachine
Ljungvägen 3
920 64, Tärnaby, Zweden65° 43' 11" N
65.71979
info@tarnabycamping.se
SEK 200,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
nkc, cci
KortingskaartenWasmachine