inclusief toegang tot wildpark - biertuin in dierentuin - speeltuinen - centrum 2,5km
Tiefenbronner Straße 100
75175, Pforzheim, Duitsland€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenP3 heeft prima plekje voor een doorreis nachtje. We stonden met nog 4 campers op een hoogseizoen weekend.
Via navigatie geprobeerd de camperplaats te vinden. Helaas alleen een parkeerplaats voor de dierentuin, max 3 uur parkeren, na 19.00 uur niet meer toegestaan. Helaas.
Op zich fijne plek op bosachtige parkeerplek net buiten de stad bij dierentuin. Wij kwamen na 20:00 aan en er stonden geen andere auto’s meer. Wel veel last lawaai van verkeer.
Tiefenbronner Straße 100
75175, Pforzheim, Duitsland48° 52' 31" N
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Max. camperlengte