buiten het dorp met zicht op de ‘Brocken’ - broodjesservice - Brockenbahn 1km - dorp 3km
Am Stern 1
38875, Elend, Duitsland€ 23,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenEen kleinere camping met wat hoogteverschillen in de bossen. Je kunt er heerlijk wandelen. Het sanitair is erg goed en ook schoon. We werden vriendelijk geholpen en kregen de laatste vrije plaats en nog een mooie ook. Al met al zeker niet verkeerd.
Goed uitgangspunt voor de reis naar de Brocken. Op 29 mei kregen we spontaan een plekje. Ook daar werden de coronaregels in acht genomen door het personeel. Zoals het hoort voor een redelijke CP was alles ok (schoonmaken / desinfecteren etc.)
Tijdens de reis door de Harz hadden we een verwijderingsprobleem omdat onze betaalde parkeerplaats (bij het boszwembad) geen verwijdering bood. We vroegen vriendelijk of we daar tegen betaling konden beschikken. We hadden het voor een vriendelijk nee begrepen, maar in plaats daarvan werden we ernstig beledigd dat we goedkope wilde kampeerders waren die alleen naar de plaatsen rijden om te worden verwijderd. 👎
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerAm Stern 1
38875, Elend, Duitsland51° 45' 26" N
info@harz-camping.com
€ 23,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine