mooie, rustige plaats - toiletgebouw - bakker - restaurant - tourist-office - betalen met bankkaart - kort parkeren mogelijk
D137
Val-de-Livenne, Frankrijk€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenKwamen hier voor overnachting. Echter zo dicht langs de weg dat we maar doorgereden zijn naar Cartelèque. Is slechts 14 km zuidelijker. overigens zag het toiletgebouwtje er ook niet al te fris uit. Lozen kon maar geen water. Kraan afgesloten.
is gratis. toiletgebouw is smerig. welmogelijkheid om cassette en watertank te legen.
erg fijn !!
Val-de-Livenne, Frankrijk45° 17' 31" N
0° 34' 10" W
-0.56952
ot.saintcaprais@orange.fr
€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet