locatie bij jachthaven - sanitairgebouw met vloerverwarming - broodjesservice - internet tegen geringe betaling - [strand]paviljoen met zwembad 200m - goede aansluiting via de A6 - wisseltijd 13.00 u - centrum 1km
Plattedijk 4
8531 JA, Lemmer, Nederland€ 19,40 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMooie parkeerplaats, schoon sanitair. De mooie stad Lemmer op loopafstand. We komen graag terug
zeer mooie ligging aan de haven, 1.2 km naar de stad, strand, geweldige grachten, fietspaden, havenmeester aardig en vriendelijk, sanitair, betalende douches, aan- en afvoer, Wifi, elektriciteit betalen extra,
Wat een heerlijke locatie! Wij hadden het geluk om direct aan het -drukke- vaarwater te mogen staan. Lemmer op 500m en heel erg gezellig! Vriendelijke havenmeester(s) en komen graag nog een terug vanuit Enkhuizen terug!
Campinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Plattedijk 4
8531 JA, Lemmer, Nederland52° 50' 49" N
info@lemmerbinnen.nl
+31514561979
€ 19,40 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine