Een kleinschalige, rustige camping - recreatieruimte - centrum 2km
Frieseweg 2
8531 XB, Lemmer, Nederland€ 20,40 • 1 apr. t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenHeerlijke locatie vlakbij Lemmer en goede prijs 18 euro All-in p/n.... ontzettend genoten vd prachtige plek en keurige sanitaire voorzieningen... waren alle CP's maar zo. Hele aardige beheerders en we komen beslist weer terug.
prima camping met uitstekende voorzieningen. Snelweg storend? De één vindt van wel de ander niet. Wij vonden het storend maar het heeft voor ons geen invloed op het aantal sterren van de review. Niet prettig vinden we de rijdende auto’s op de camping! Jammer, het geeft onrust en ontneemt het uitzicht. Het parkeren kan ook op het grote terrein achter op het terrein van de camping.
lees meerBedankt voor uw review en wij begrijpen uw punt. Wij vinden het jammer dat u dit punt/de tip niet persoonlijk aan ons heeft doorgegeven. Wij nemen verbeterpunten altijd ter harte en serieus en dan hadden wij u kunnen vertellen over onze plannen voor komend jaar en dat wij een parkeerterrein willen aanleggen, omdat de onrust ons ook is opgevallen.
Heerlijke camping, alles meer dan top geregeld en eigenaren buitengewoon vriendelijk. Een aanrader! Te goedkoop gezien de zeer ruime plekken en de kwaliteit van alle voorzieningen. € 22 per nacht waar krijg je nog zoveel kwaliteit voor je geld in het hoogseizoen.
Bedankt voor deze prachtige review!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (7.5A)
Bedankt voor deze prachtige review!
Frieseweg 2
8531 XB, Lemmer, Nederland52° 50' 39" N
info@camping-lemsterhop.nl
+31514561992
€ 20,40 • 1 apr. t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine