prima camping en alles aanwezig, behulpzame beheerder
terrassencamping - bij/in het bos - aan rivier - gasflessenservice - Nesbyen 28km - Tunhovd 1,5km
Sekundær Fylkesveg 120
3540, Nesbyen, NoorwegenNOK 195,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima camping en alles aanwezig, behulpzame beheerder
Half september hier geweest voor onze doortocht door Noorwegen met onze camperbus. Beetje een troosteloze camping. Sanitaire voorzieningen zijn matig maar functioneren wel. Maar daar is de prijs ook naar. Als je het pad van de camping afloopt naar de rivier heb je wel een super mooi uitzicht.
Waarschijnlijk komen hier niet zoveel buitenlanders maar het is een mooi (eeuwig ruisende bossen) omgeving. Kleine camping met meerdere huisjes. Toiletten zijn gedateerd maar heel netjes. De douche’s zijn prima met grote uitkleed ruimte en voldoende haken en.... een start/ stop knop op de muntenautomaat. Via een bospad van +/- 600 m kom je bij het meer. Prettige rustige camping.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
prima camping en alles aanwezig, behulpzame beheerder
lees meerSekundær Fylkesveg 120
3540, Nesbyen, Noorwegen60° 27' 16" N
tfc@tunhovd-familiecamping.no
NOK 195,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet