2,84van 5
  • november 2023

• oktober 2023

geheel niet eens met eerdere review over klantvriendelijkheid en weggestopt worden naar achteren. prima camping met mooi zwembad, nieuw sanitair en privé strand om heerlijk te snorkelen

• oktober 2023

Tenten en bungalows worden vooraan geplaatst en de campers achterin. in een benauwde holte, geen wind, geen uitzicht - niets. Ontvangst niet erg gastvrij. We reden weer - zoiets schandaligs

Bekijk alle 19 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
2,84van 5
  • november 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping La Caleta