te bereiken via de E155 vanaf Göteborg en met gratis ferry naar Hönö - extra administratiekosten bij contante betaling - check-out voor 12u - vooral in hoogseizoen druk - reserveren niet mogelijk - mei-september volledige service - oktober-april beperkte service - restaurant 150m - winkels/centrum 200m
Stranden 14
475 31, Öckerö, ZwedenSEK 200,00 • 1 mei t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenGewone zitplaatsen, sanitaire ruimtes erg leuk. Hebben in de 3 dagen dat we er waren helaas geen schoonmaak. Eilandhoppen is leuk en het eiland zelf is ook erg leuk.
Zeer mooie parkeerplaats. Veel is nieuw. Zeer schone toiletten en douches. We zaten direct aan het water en bij de sanitaire voorzieningen (ruimte A) is water en elektriciteit direct beschikbaar voor iedereen. Kosten 200 SEK + servicekaart voor het sanitairgebouw. Plaats B is ook goed, maar verder weg van het sanitair. Let op! Ticket is altijd geldig van 12:00 tot 12:00 uur. 24 uur
lees meerGoedgekeurd door Boihusbil (boihusbil.se)
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerGoedgekeurd door Boihusbil (boihusbil.se)
Stranden 14
475 31, Öckerö, Zweden57° 42' 19" N
info@ockerohamn.se
+4631966634
SEK 200,00 • 1 mei t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine