Gemoedelijke camping, 15 min van Luxemburg met verw zwembad in Belgische Ardennen
4770, Deidenberg, België
€ 20,50 • 1 jan. t/m 27 jun.
€ 31,50 • 28 jun. t/m 2 sep.
€ 20,50 • 3 sep. t/m 31 dec.
Best Deal Camping Card, CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWat een leuke camping. wat een vriendelijke bediening. restaurant is top! sanitair schoon. we komen hier zeker terug.
Hier 3 nachten gestaan met de camper. Erg mooi en schoon sanitair. 2 x heerlijk gegeten voor een vriendelijke prijs. Erg aardige eigenaren die bezig zijn deze camping nog aangenamer te maken. Komen nog wel eens terug
Vriendelijk personeel. Maar beperkte faciliteiten (4W toiletten en douches voor 100+ plaatsen) en kunnen de temperatuur niet regelen (super warme douches). Veel notities met regels zijn de site, in het jargon ("spuitkak") met woorden die ik niet wil dat mijn kinderen weten. Dit zet een bepaalde toon en trekt een bepaald type aan. Niet verrast om een vechtpartij te zien, de politie arriveert en mensen verzochten om te vertrekken. Het personeel en het fietspad zijn allebei sterren waard.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom
Vuilnisbak
lees meer4770, Deidenberg, België
50° 20' 55" N
6.11943
info@campingoosheem.be
€ 20,50 • 1 jan. t/m 27 jun.
€ 31,50 • 28 jun. t/m 2 sep.
€ 20,50 • 3 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet