Dit is de tweede keer dit jaar, dat we op deze camping zijn. Op loopafstand van de haven, waar je lekker kunt eten. Camping is meer dan OK. Maar het sanitair is nu echt aan vervanging toe. Anders hadden we 4 sterren gegeven.
prima locatie, op loopafstand centrum met leuke restaurants aan de haven. sanitair voldoende, maar een wc-bril zou wel fijn geweest zijn. Wel een grote fabriek vlakbij (diervoeder?) die je wel hoorde ‘s nachts, maar niet hinderlijk. Je had voldoende wandelmogelijkheden met de hond.
na alle CP's vol waren uitgeweken naar deze camping. nette camping. alles goed te doen lopend. sanitair 1 groot min punt. ik als Hollander zit toch graag op een wc bril. voor de rest netjes voor elkaar. betaalde voor 2 pubers 1 hond en 2 volwassenen 43 euro de nacht.
Rue Pierre Mendès France
76470, Le Tréport, Frankrijk50° 3' 29" N
camping@ville-le-treport.fr
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons