mix parking vlak bij grote kathedraal en centrum
T. Kosciuškos gatvė 1
01100, Vilnius, Litouwen€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenzeer goede en rustige plek voor een stadstour in de avond, bij de slagboom digitale opname van het kenteken, bij vertrek WoMo selecteren, nummer invoeren, betalen en wegrijden, nu 1,80 € per uur, 24 uur of overnachting 12 €, geen aan- en afvoer,
Geweldige locatie voor een halte in het stadscentrum, net naast de kasteeltoren van Gediminas. Kentekenherkenning, betalen bij uitstappen € 0,60 per uur. Geen faciliteiten. Voelde veilig.
het is idd alleen een parkeerplaats, mar op slechts 15 minuten van de oude stad gelegen. daarom vonden wij dit ideaal. Wij hadden het geluk dat we helemaal aan het einde vd parkeerplaats konden staan. hierdoor stonden we dicht aan het riviertje de Vilna en keken we uit op het groen. de prijd is 60 cent per uur.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
lees meerT. Kosciuškos gatvė 1
01100, Vilnius, Litouwen54° 41' 18" N
info@parking.lt
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak