Kleinschalige rustige camping met alle voorzieningen. Schoon en netjes.
SVR camping aan de rand van veendorp - vlakbij de grens met Duitsland - fraai gelegen achter werkende korenwindmolen - museum - centrum 1.5km
Hoofdkanaal Westzijde 106
7881 AE, Emmer-Compascuum, Nederland€ 14,80 • 1 apr. t/m 1 okt.
svr, cke
KortingskaartenKleinschalige rustige camping met alle voorzieningen. Schoon en netjes.
Fijne rustige camping. Sanitair prima, douche was heerlijk en zonder muntjes. Afwaswater €0,20. Inclusief stroom voor 2 personen en hond waren we €17,20 kwijt. Leuke omgeving om te fietsen, winkels etc. op fietsafstand.
Een intiem terrein, prachtig grasveld en schitterend uitzicht op de bij de camping behorende molen. Vriendelijke ontvangst. Uitstekende WiFi. Goede uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving van dit typisch stukje Nederland. 12 km van Emmen. We hebben geen oordeel over de voorzieningen, die waren wegens Covid19 gesloten. Het is een kampeerterrein. Geen grijswaterafvoer of tappunt voor campers.
lees meerHonden toegestaan
Stroom (6A)
Vuilnisbak
WiFi
Douche
Kleinschalige rustige camping met alle voorzieningen. Schoon en netjes.
lees meerHoofdkanaal Westzijde 106
7881 AE, Emmer-Compascuum, Nederland52° 49' 15" N
52.82078
info@minicampingmolenhof.nl
€ 14,80 • 1 apr. t/m 1 okt.
svr, cke
KortingskaartenHonden toegestaan