Landelijk gelegen aan turfroute - op fietsafstand van winkels - natuurgebieden - centrum 800m
Tjalling Harkeswei 8
8408 CE, Lippenhuizen, Nederland€ 16,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenRustige camping met ruime plekken 👌Voor camper vinden wij het minder geschikt want losplaats is er niet dus lossen vuil water met emmer en ook water vullen met gieter . Wij betaalden 18€ p dag en 1€ p dag voor hond .
ruime plek met uitzicht over landerijen, eenvoudig sanitair en Arie is een gezellige man
rust, ruimte, reinheid en fijne gastheer . een plek om tot rust te komen en fietstochten te plannen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Tjalling Harkeswei 8
8408 CE, Lippenhuizen, Nederland53° 0' 42" N
info@campingjonkman.nl
€ 16,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet