strand 50m
Carrer de Bernat Metge 9
17480, Roses, Spanje€ 14,34 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 31,53 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 41,70 • 1 jul. t/m 20 jul.
€ 48,00 • 21 jul. t/m 31 aug.
€ 31,53 • 1 sep. t/m 2 nov.
€ 14,34 • 3 nov. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenmooie plek sanitair geweldig personeel zeer mooie prijzen zijn oké 21 € per nacht inclusief alles
We stonden (2 nachten) op het grotere terrein tegenover de receptie. Het terrein zelf en de sfeer vonden we eigenlijk een dikke onvoldoende , zeker als het zo goed als vol staat. Nog een 6 gegeven vanwege de gunstige ligging en het schone en verwarmde sanitair. Het kleine terrein mochten/konden we niet op.
lees meerGoede camping voor 1 of 2 nachten. Je mag zelf een plek uitkiezen waardoor het een beetje een rommeltje is. Sommige nemen 2 plekken in. Wel veel nationaliteiten wat het leuk maakt. Sanitair is oke, maar niet echt super schoon. Prima ligging, ga eten bij Xots's! Super lekker en leuke, betaalbare tapas zaak aan de boulevard (10 min lopen van camping). Winkeltje op camping voor basis dingetjes.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
lees meerCarrer de Bernat Metge 9
17480, Roses, Spanje42° 15' 59" N
info@campingjoncarmar.com
€ 14,34 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 31,53 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 41,70 • 1 jul. t/m 20 jul.
€ 48,00 • 21 jul. t/m 31 aug.
€ 31,53 • 1 sep. t/m 2 nov.
€ 14,34 • 3 nov. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine