camping in mooie natuur - enkele plaatsen direct aan het meer Juvuln - kleine buurtsuper en benzinepomp op het terrein - check-in na 12u - check-out voor 12u - boot/ATB verhuur - Camping Key Europa [CKE] verplicht - centrum 62km
830 05, Kallsedet, Zweden
SEK 210,00 • 15 mei t/m 1 okt.
cke
KortingskaartenErg mooie plek. Sanitair is goed onderhouden. Aardige eigenaren en kleine supermarkt ter plaatse. Wij raden aan.
Wij zijn vanaf Noorwegen help men door het natuur gebied. Over een aangestampte graffelweg. Was wel te doen. Mooie natuur onderweg. Camping echo in de natuur. Goede ontvangst door de eigenaar. Wet veel over de omgeving te vertellen. Schoon en Jeuring sanitair. I.v.m. Het weer maar 1 dag gebleven.
We bleven uiteindelijk 3 dagen. Mooie plek, er is een kleine buurtsuper en overdag is er café met kleine kaart. Het is hier goed geregeld en alles is schoon en het werkt.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
830 05, Kallsedet, Zweden
63° 42' 6" N
info@kallsedet.com
SEK 210,00 • 15 mei t/m 1 okt.
cke
KortingskaartenWasmachine